fbpx

Despre noi

Sănătatea verde – o pereche de cuvinte care a fost sinonimă cu vindecarea de secole, iar epoca noastră modernă începe să redescopere potențialul incredibil al acesteia.

Stilul de viață “verde” câștigă din nou teren în rândul oamenilor. Conform acestei concepții, în medicină nu trebuie să ne umplem cu cât mai multe medicamente, ci să consumăm suficiente substanțe nutritive naturale care să contribuie în mod adecvat la menținerea puterii și sănătății corpului nostru. Prin satisfacerea nevoilor corpului nostru, îl putem face mult mai rezistent la boli, astfel încât să fie capabil să le prevină sau să le combate singur.

Ideea principală a unui stil de viață modern, verde este să trăim în armonie cu natura (mișcările go green) și să profităm de cantitatea mare de bunuri pe care ni le oferă. Să consumăm verdețuri, să bem smoothie-uri verzi, sucuri presate la rece, să petrecem cât mai mult timp în aer liber, să ne protejăm mediul înconjurător și să căutăm remedii naturale, verzi.

Mâncăruri și băuturi verzi pot fi găsite în aproape toate părțile planetei noastre sub formă de diverse plante. Îi considerăm pe mulți ca niște superalimente, deoarece conțin vitamine valoroase, nutrienți, fitonutrienți de care organismul nostru are absolut nevoie. Vindecarea naturală și prevenirea bolilor sunt, de asemenea, o parte importantă a unui stil de viață eco-conștient. Un stil de viață verde asigură o viață sănătoasă în armonie cu natura.

Cu ajutorul articolelor publicate în cadrul blogului nostru Sănătatea Verde, încercăm să ne împărtășim cunoștințele care vă vor permite să duceți un stil de viață mai conștient, să susțineți procesele de autovindecare ale organismului Dvs., respectiv să vă întăriți sistemul imunitar. Dorim să vă arătăm ce să evitați și ce să alegeți pentru a realiza acest lucru!

Impresum

Site-ul este detinut de: Comercial SHSD srl
Sănătateaverde –  Data înființării :2020
Sediul: Str. Tarnavelor, Nr.34, Camera 5, Cluj-Napoca, 400597 Jud. Cluj
Adresa: Str. Tarnavelor, Nr.34, Camera 5, Cluj-Napoca, 400597 Jud. Cluj
Nr. de ordine în registrul comerțului: J12/4186/2019
CUI: RO43009690

Adresa de mail: info@sanatateaverde.ro
Pagina web: www.zoldegeszseg.hu

Editor primar: Szőcs Ilona Hanna
Plângeri: office@sanatateaverde.ro
Adresa de E-mail: info@sanatateaverde.ro

Redacția

 Informații despre anunțuri : sales@sanatateaverde.ro